Wie ben ik?

 

Mijn naam is Bibi,

Ik ben schoonheidsspecialiste sinds 2016. Ik wilde graag de beautybrance in en dus ben ik begonnen met de kappersopleiding. Na één jaar wilde ik toch wat anders gaan doen en heb ik een diploma gehaald in mode en textiel. Dit was het ook net niet. Eenmaal in de opleiding tot schoonheidsspecialist wist ik dat ik een beroep had gevonden waarbij ik kon doen wat ik leuk vind:


Mensen blij maken.

 

Ik ben mij specifiek gaan richten op het behandelen van vrouwen. Vooral in deze stressvolle tijd hebben vrouwen aandacht nodig. 

 

Ik vind het belangrijk dat er geen troep zit in de huidverzorging die ik gebruik. Daarom heb ik gekozen voor drie merken die deze visie met mij delen. Naturgeist, Officina Naturae en Organic Boost. 

Biologische huidverzorging met goede ingrediënten. Je smeert het immers op je huid en de ingrediënten komen in je bloedbaan terecht.

 

Je wilt producten die de huid mooier maken en niet slechter. 

Mooi ouder worden

begint bij de aandacht die je aan je huid besteed.


De kracht van de natuur

 

Ik heb een passie voor natuur en al haar schoonheid en kracht en dit was de inspiratie voor Bibi's Natura Salon.

 

In mijn schoonheidssalon werk ik samen met de natuur.


De dagelijkse drukte


valt soms niet te ontwijken

maar hoe je er mee omgaat bepaald voor een groot deel hoe je je voelt.

 

In mijn salon mag je ontspannen en is er tijd en aandacht voor jou.

 

natuur

Al vanaf dat ik bijna mijn diploma had gehaald als schoonheidsspecialiste wist ik dat ik wilde werken met producten die gezond zijn voor de huid zonder troep die de huid alleen maar verouderen.

 

Ik vond mijn geweldige leverancier ´Natuurkracht cosmetica´  Vanuit natuurkracht krijg ik keuze uit drie prachtige merken om mee te werken die natuurlijk en biologisch zijn. Naturgeist, Officina Naturae en Organic Boost. Deze producten passen helemaal bij mijn visie om elke klant die ik behandel een gezonde stralende huid te geven.


Hou jij ook van de natuur?

Bekijk resultaten