De Organic Boost producten van Zinobel passen naadloos in de filosofie van Natuurkracht. Zinobel is een Deense leverancier van biologische cosmetica producten. Het zijn mooie hoogwaardige producten, die volledig plantaardige ingrediënten bevatten. Er worden geen bestanddelen gebruikt die afkomstig zijn van dieren. Organic Boost is daarom ook geschikt voor gebruik door veganisten.

 

Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken. Dat de Organic Boost producten van een topkwaliteit zijn, blijkt wel uit het feit dat in Denemarken de dagcrème Naturel onlangs door mensen, die in de cosmeticabranche werken, verkozen is tot het beste huidverzorgingsproduct van 2020 

Zinobel wil zuivere en groene producten op de markt brengen. De producten worden gekenmerkt door een zeer hoge concentratie actieve werkstoffen, die de huid voeden, beschermen en nieuwe energie geven.

De grondstoffen die gebruikt worden voor de Organic Boost producten zijn o.a.; organische en etherische olien uit de rozebottel, granaatappel, macadamianoot, avocado, vitaminen A, C, E, plantaardige hyaluronzuur, CM beta glucan, druivenpitextract, squalaan, peptiden en nog veel meer hoogwaardige ingrediënten.


Producten bestellen