Huidveroudering kun je uitstellen

Gepubliceerd op 30 april 2024 om 13:36

De tijd waar we nu in leven is misschien wel het meest confronterend op het gebied van leeftijd en ouder worden. Vooral door wat we zien op social media waar het alleen maar beter en mooier is. Schoonheid heeft een ideaal plaatje gekregen wat totaal onrealistisch is en het veranderd elk jaar. 

 

De feiten zijn: 
-We worden allemaal ouder

_We krijgen rimpels

-Huidverslapping

-Pigmentvlekken

-Ongewenste gezichtshaargroei

Maar we kunnen dit wel uitstellen...

Oke, ik weet niet of je dit al gehoord hebt maar ik begin maar gewoon bij het begin. Mindset. Het is zo waar! Hoe je denkt over jezelf bepaald of je snel ouder wordt of juist langzaam. Laat me het uitleggen. 
Hoe je denkt bepaald:
-Hoe gezond je eet
-Wat voor gewoontes(goede of slechte) je dagelijks doet

-Of je vaak negatief bent of juist positief


Voorbeeld: Je ergert je ontzettend aan een bepaalde rimpel ergens op het gezicht. Je maakt je zorgen, je hebt stress. Hoe meer aandacht je eraan spendeert hoe erger het lijkt te worden. Terwijl andere mensen zeggen dat het niet zo opvalt. Je overtuiging zegt iets anders.

 

Maar dit kun je ook omkeren. Door positieve dingen te denken. Voorbeeld: Je hebt een mooie verzameling producten van Bibi's Natura Salon die perfect aansluiten op je huidtype doordat je weet dat het iets voor je huid doet en begrijpt wat voor ingrediënten het verschil maken zul je de resultaten gaan zien die je wilt. Omdat je er in gelooft zul je ontvangen waar je de meeste aandacht aan geeft en dit werkt met alles zo.

Van mindset naar het fysieke

Nu we het 'spirituele' stukje hebben gehad van wat huidveroudering kan veroorzaken gaan we naar het fysieke. Een positieve mindset en geweldige producten maken het verschil. En je hoeft geen grote verzameling te hebben in je badkamer kastje met 40 stappen producten. Geen mens doet dat. 
Wanneer je een paar goede producten gebruikt dan zul je al verschil zien in de conditie van de huid. 
Het belangrijkste is:

-Een reiniging
-Een goed serum
-Een dag of nachtcrème

-En een goede SPF zonnecrème

 

Het kan vast nog simpeler maar dit is wat je nodig hebt als je huid-verbetering wilt zien.

 

 

Ik zeg altijd...

Huidveroudering kun je niet voorkomen maar je kunt het wel uitstellen. We zouden het ook niet moeten willen voorkomen want het hoort bij het mens zijn. Het laat zien dat we ons lichaam te leen hebben en dat we er goed voor moeten zorgen tot dat we het weer terug geven aan moeder aarde.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.