Hi! Welkom op de blogpagina van Bibi's Natura Salon 'the sides of me'


Hier in schrijf ik over onderwerpen waar je je hopelijk ook in herkent. Vandaar de naam 'the sides of me' Het gaat niet specifiek over mij maar in het algemeen. Iedereen heeft meerdere kanten in zijn/haar verhaal. Ik hoop met deze blog te verbinden met alle kanten van wat ons uniek maakt als mens.

Huidveroudering kun je uitstellen

De tijd waar we nu in leven is misschien wel het meest confronterend op het gebied van leeftijd en ouder worden. Vooral door wat we zien op social media waar het alleen maar beter en mooier is. Schoonheid heeft een ideaal plaatje gekregen wat totaal onrealistisch is en het veranderd elk jaar. 

Lees meer »

De zon en huidschade

Laatst was ik op een wandeling op één van de warmste dagen van April. Ik genoot ontzettend van de zon, de bomen en de beestjes. Maar ik was vergeten om SPF op mijn gezicht aan te brengen. Voor wandelingen draag ik altijd een hoed en dat houd de zon wel een beetje op afstand. Maar zonder de huid te beschermen kan de zon huidveroudering en huidschade veroorzaken.

Lees meer »

Liefde voor jezelf. Hoe doe je dat?

Soms is het makkelijker gezegd dan gedaan en heel veel mensen weten niet wat zelfliefde precies is. Moet ik dan iets voelen ofzo? Mijn partner geeft me toch al liefde, waarom moet ik dan liefde voor mezelf hebben?

Lees meer »